Uutuudet

Olet täällä

Tume-Agri Oy
 

Agco Suomi Oy

Valtra A-sarjaEsittelyssä  uusi Valtra  A-sarjan  traktori. 
 

Aurinkovoima  Info

AurinkolämpöjärjestelmäAurinkovoima AHP25 -tyhjiöputkikeräimiä voidaan STR9000-lataus- yksikön avulla helposti kytkeä olemassa oleviin energiavaraajiin tekemättä muita muutoksia lämmitysjärjestelmään. Aurinkolämmön avulla voidaan puun-, hakkeen- ja öljyn polttoa pienentää huomattavasti touko-syyskuun  välisenä  aikana.
 

Boreal Kasvinjalostus

Lajikeuutuudet kuten Niklas- ja Donna-kaurat sekä monitahoiset ohrat Vertti ja Alvari.
 

Dow  AgroSciences

Kasvinsuojeluaineet. Pixxaro Pro, rikkakasvien torjuntaan ohralta ja vehnältä. Sisältää Arylex-tehoainetta. 
Tombo torjuu leveälehtiset ja heinämäiset rikkakasvit  vehnältä,  rukiilta  ja ruisvehnältä. Sisältää   kolmea tehoainetta.
Zypar torjuu leveälehtiset rikkakasvit syys- ja kevätvehnällä, syys- ja kevätohralla, rukiilla ja ruisvehnällä. Sisältää Arylex-tehoainetta.
 

Elixi Oil Oy

Öljypellavasta uutuuslajike Phoenix.
 

K-maatalous

Tume Draco 4000 –kylvölannoitinKylvövantaat ovat kannatuspyörästön takana. Sähköinen siemensyöttö, mekaaninen siementen sijoitus peltoon. 
Kasvinsuojeluaineet. Efilor on pahkahomeen ja laikkutaudin torjuntaan rypsillä ja rapsilla täyden kukinnan aikaan.  Sisältää kahta tehoainetta, boskalidia ja metkonatsolia. 
Librax on laajatehoinen kasvitautien torjunta-aine. Sisältää systeemistä SDHI- tehoaine Xemiumia sekä metkonatsolia. 
Medax Max, viljojen kasvunsääde. Vaikuttaa nopeasti ja pitkäkestoisesti kahden  tehoaineensa ansiosta.
Ecolan AGRA 8-4-2 luomulannoiteLihaluujauhopohjainen lannoite luomuviljelyyn. Käyttösuositus 500-1000 kg/ha. Soveltuu sekä pintalevitykseen keskipakolevittimillä että kylvökoneen lannoitelaatikosta sijoitettuna.
Uudet lajikkeetArlid, 2-tahoinen ohra: Uusi Lantmännen SW Seedin jalostama 2-tahoinen, aikainen rehuohra. Korkea  hehtolitrapaino. Hyvä korrenkesto.
Licamero-kevätvehnä: Satoisa, suurijyväinen ja valkuaispitoinen kevätvehnälajike. Kasvuajaltaan Licamero on Demonstrantin luokkaa.
 

Nordisk Alkali AB

Select Plus Systeeminen rikkakasviaine heinämäisten rikkaruohojen torjuntaan, erinomainen teho kylänurmikkaa  vastaan.  Rekisteröity muun muassa öljykasveille, sokerijuurikkaalle, perunalle, herneelle (ei tuoreena  korjattavalle). Tehoaine on kletodiimi (120 g/l).
 

Pargas Gård

LuomulannoitteitaKierrätyslannoitteita sokerijuurikkaasta.
Luomutuotto Vinassi 3,5-0-7-2 NPKS tulee Virosta ja välivarastoidaan Lahdessa. 
Luomutuotto Melassiuute 2,3-0-3 NPK tulee Naantalista.
 

S.G.Nieminen

Lajikeluetteloon 2017 päässyt Benny-kaura, vihneellinen Sertori-kevätvehnä, Rusalka-mallasohrakandidaatti, Bento-rehuöljyretikka sekä Smash-valkosinappi.
 

Syngenta Nordics A/S

Kasvinsuojeluaine- ja ohralajikeuutuudet 2017. Esillä mm. Elatus Plus-tautiaine sekä kevätohran maailmanennätyskandidaattilajike Laureate.
 

Turun Konekeskus

Massey Ferguson 6718 Ensimmäinen nelisylinterinen traktori,  jossa on yli 200 hevosvoimaa.