Työnäytöksissä uusinta teknologiaa

Olet täällä

 

Peltopäivän työnäytökset tarjoavat uusinta teknologiaa ja tietotaitoa kasvinviljelyyn. Pääroolissa ovat muokkauskoneet ja täsmäviljelytekniikka. Työnäytösalue sijaitsee heti näyttelyalueen vieressä ja näytökset ovat klo 11–14.

Muokkauskoneitaan tulevat esittelemään AT-Machinery, Hankkija, Kivilän Kone, K-maatalous, Pargas Gård, SSO Rauta-Maatalous sekä Suomen maatalousautomaatio.

AT-Machinery tuo työnäytökseen Tebbe-kuivalannanlevittimen, joka on varustettu uudella gps- ja vaakaohjauksella. Työnäytöksessä levitetään maanparannusainetta.
 
Hankkijalla esittelyssä ovat John Deere -traktorit sekä Väderstad Cultus 300 Soilrunner kultivaattori, Väderstad NZ Aggressive kultivaattoriäes, Väderstad Carrier XL lautasmuokkain sekä Horsch Terrano 3FX kultivaattori ja Horsch Joker 6RT lautasmuokkain.
 
K-maatalous Karjaa ja Lohja esittelee Multiva Top LineSuper äestä ja Tume-agri Draco 4000 kylvölannoitinta.
 
Kivilän Koneella työnäytösaluetta muokkaavat Rolmako-maanmuokkauskoneet ja Laumetris-työkoneet.
 
Pargas Gårdilla työnäytöksessä on System Cameleon –kylvökone ja rivihara.
 
SSO Rauta-Maatalouden esittelykoneet ovat Kverneland Qualidisc Farmer 3,5m lautasmuokkain ja New Holland T6.180 EC50, Kverneland TS-drill 4m kylvöäes ja New Holland T7.230 AC50 sekä Kverneland U-drill 3m kylvölannoitin ja Case IH Maxxum 125 CVX.
 
Suomen maatalousautomaatioyhdistys näyttää, miten Isobus-järjestelmä toimii käytännön työssä. 
 

Työnäytökset

 
klo 11.00 Hankkija
klo 11.30 K-maatalous
klo 12.00 Kivilän Kone
klo 12.30 Pargas Gård
klo 13.00 Suomen maatalousautomaatio
klo 13.30 SSO Rauta-Maatalous
klo 14.00 AT-Machinery